Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Balıkesir´de üniversite güvenlik koordinasyonu toplantısı

Balıkesir´de üniversite güvenlik koordinasyonu toplantısı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Başkanlığında, üniversite güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı.

Eğitim öğretim yılı başında ve yarıyıl başında olmak üzere yılda iki defa yapılan toplantıya Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Yakup Dönmez, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Akçin ve İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Serdar Bayraktar katıldı.
Toplantıda, üniversiteler ile üniversitelere bağlı yükseköğretim kurumlarında, yurtlarda ve üniversite çevresinde huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi ve gerekli tedbirlerin aldırılması ile ilgili kurumlarla üniversite yönetimlerinin eşgüdüm içerisinde hareket edilmesi konuları ele alındı.
Toplantı, Vali Yazıcı´nın 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için hayırlı olsun dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı