Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesirde 5 bin kişiye iftar verildi

Balıkesirde 5 bin kişiye iftar verildi

Balıkesir Ticaret Odası tarafından, Çarşıda iftar yemeği ikramında bulunuldu.

Balıkesir Ticaret Odası tarafından, Çarşıda iftar yemeği ikramında bulunuldu.
Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından düzenlenen iftar yemeği kamuoyunda dillere destan oldu. Çarşı merkezinin araç trafiğine tamamen kapatıldığı iftarda Yeni Çarşı A-B Blokları, BTO hizmet binasının bulunduğu Basın Sokak, Zağnos Paşa Camii civarı, Ali Hikmet Paşa Meydanı Örücüler Caddesine kurulan yüzlerce masada binlerce vatandaş sofralara misafir olup oruçlarını dualar eşliğinde açtı. 
Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız`ın ekibi tarafından hazırlanan iftar yemeğini değerlendiren BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesir tarihinde bir ilke imza atmaktan ziyade Ramazanın güzelliğini tüm vatandaşlarla birlikte paylaşıp yaşamanın verdiği huzur ve mutluluğu tattıklarını, aldıkları tepkilerin kendilerini daha da memnun ettiğini söyledi.
Gazetecilerin de ilgi gösterdiği BTO`nun iftar yemeğine Vali Ahmet Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Belediye Başkanı İsmail Ok, Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, İl Müftüsü Turgut Açari, daire müdürleri, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli ile binlerce vatandaş katıldı.
İftar yemeğinin ardından BTO`nun her çarşamba akşamı başlattığı "Canlı Şehir Balıkesir" etkinliği kapsamında çeşitli eğlence programları düzenlendi.
Bu arada, vatandaşlara Osmanlı dönemini hatırlatan kıyafetlerle şerbet ve macun ikram edildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli