Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesirde AK Parti bir rekora imza attı

Balıkesirde AK Parti bir rekora imza attı

AK Parti Balıkesir genelinde 100 bin üye sayısını aşarak siyaset tarihinde bir rekora imza atmış oldu.

AK Parti Balıkesir genelinde 100 bin üye sayısını aşarak siyaset tarihinde bir rekora imza atmış oldu.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Balıkesir`de üye sayısı 100 bine ulaşan partimize değişik partilerden rekor sayıda katılım bekliyoruz" dedi. 
Poyrazlı, parti binasında yaptığı açıklamada, Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla parti olarak çıtayı yükselttiklerini belirterek, büyükşehir belediyesi başta olmak üzere tüm belediye başkanlıklarına talip olduklarını söyledi.
Yapılan kamuoyu araştırmalarında Balıkesir`deki oy oranlarının % 50`in üzerinde çıktığını kaydeden Poyrazlı, "Anketlere bakarak hiçbir zaman rehavete kapılan parti değiliz. Seçimden seçime değil, her zaman halkın arasında yer alarak, dertlerine derman, sorunlara çözüm üreterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her seçime her zaman en hazırlıklı partiyiz" diye konuştu. 
Üye sayısında rekor artış bekliyoruz
Poyrazlı, AK Parti üyeliğine katılımların artarak devam ettiğine değinip il genelindeki üye sayısının 100 bini geçtiğini bildirdi. 
Parti üye sayısının 100 bini aşmasını, Balıkesir siyaset tarihinde bir rekor olduğunu açıklayan Poyrazlı, 24 Kasım`da gerçekleştirilecek İl Danışma Meclisi toplantısında da CHP, MHP ve DP`den yüzlerce ismin AK Parti saflarına katılacağını sözlerine ekledi.
Katılım törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ile Numan Kurtulmuş katılacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false