Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir’de BİGEP Projesi ödül töreni

Balıkesir’de BİGEP Projesi ödül töreni

Balıkesir’de Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ödül töreni gerçekleştirildi.

Balıkesir’de Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ödül töreni gerçekleştirildi. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ve Balıkesir’de eğitim alanında farklı bir heyecan oluşturan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin enerjisine katkı sağlayan okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilere ödül verildi.  
Balıkesir’e düzenlenen BİGEP Yıl Sonu Ödül Töreninde, 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılında yapılan proje çalışmaları, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal alanlardaki faaliyetler ile yarışmalar, yenilikçi eğitim öğretim ortamları ve tasarım beceri atölyeleri çalışmaları olmak üzere 3 başlık altında yapılan değerlendirmeler sonucunda 444 okul yöneticisi ve öğretmen ile 305 öğrenci ödüllendirildi. 
Ödül Töreninin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Anaokullarında 8 yönetici 9 öğretmenimizi, ilkokullarımızda 56 yönetici 36 öğretmen ve 1 yardımcı hizmetler, ortaokullarımızda 45 yönetici 86 öğretmen ve 1 meslek hizmetleri, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve özel liselerde 24 yönetici 52 öğretmen 1 meslek personeli, anadolu imam hatip liselerinde 7 yönetici 9 öğretmen ile mesleki teknik anadolu liselerimizde 24 yönetici 35 öğretmeni ödüllendiriyoruz." diye konuştu. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ise yaptığı konuşmada, eğitimin çok dinamik, değişken ve yerinde durmayan bir alan olduğunu açıkladı. 
Sürekli fikir üretmek, tazelenmek ve yenilenmek gerektiğine dikkat çeken Vali Şıldak “Önümüzdeki yıla ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir takvim belirledik. Buna göre BİGEP yenilenecek, gelişecek. Bir yılın çıkarımlarını, değerlendirmelerini yapacağız. İki günümüz birbirine eşit olmayacak. Çok daha verimli ve üretken bir takvim bizi bekliyor. Yaz aylarında durmayacağız, üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.  
Konuşmaların ardından BİGEP Proje İzleme ve Değerlendirme Modülüne kaydedilen çalışmaların izleme ve değerlendirme süreçleri sonucunda başarı gösteren okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilere Vali Hasan Şıldak, protokol üyeleri ile eğitim hayırseverleri tarafından ödüller takdim edildi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir’ BİGEP Projesi töreni
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı