Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir’de “Bir Lokma Bin Sofra” iftarı

Balıkesir’de “Bir Lokma  Bin Sofra” iftarı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bir Lokma Bin Sofra” temalı iftar programına katıldı.

Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada, "Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ülke genelinde uygulamaya başladığı, insanımızı bir araya getiren bu güzel geleneğini bu yıl da Balıkesir'de birlikte icra ediyoruz. Bu kıymetli kurumumuz vakıf eserlerinin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının yanı sıra aynı zamanda korunup kollanması, el uzatılması gereken her bir insanımıza da gönülden kapılarını açan devletimizin pek çok sıcak elinden biridir. İçinde bulunduğumuz coğrafyada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yaşayan her biri insanımızın gurur duyması gereken bir gelişme vardır ki; bu da devletimizin tanımadığı, bilmediği ve elini uzatmadığı hiçbir vatandaşımız yoktur. Sosyal devletin anlamı bütün gerekleri ile hükümetimizin adımlarıyla bugünkü seviyesine taşınmış bulunuyor. Birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmamızın en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayında ise bu faaliyetler çok daha yoğunlaşıyor." dedi. 
Ramazan ayının bereketinin paylaşıldığı programda vatandaşlarla sohbet eden Vali Şıldak, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir’ Lokma Sofra” iftarı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı