Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesir’de sportif yarışmalarla dopdolu bir hafta yaşanacak

Balıkesir’de sportif yarışmalarla dopdolu bir hafta yaşanacak

Ayak Tenisi Büyükler Türkiye Şampiyonası 3 gün sürecek

Balıkesir, 22-24 Haziran tarihleri arasında Ayvalık Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Ayak Tenisi Büyükler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. 
Yeni spor branşlarından olan ayak tenisinin çekişmeli geçecek olan müsabakalarının heyecanına tüm sporseverler davet edildi. 
Oturarak Voleybol Avrupa Altın Milletler Ligi Erkek müsabakaları 
Birçok Uluslararası arenalara ev sahipliği yapan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu yıl da Oturarak Voleybol Avrupa Altın Milletler Erkek Ligi sporcularını ağırlıyor. 
Müsabakalar, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda 23 Haziran Saat: 15:30 'da açılış seremonisi ile başlayacak. Devamlı hareket, iletişim ve canlılığı gerektiren bir takım sporu olan Oturarak Voleybol müsabakaları 23-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Plaj Voleybolunun Kalbi Ören Plajı’nda atacak 
Uluslararası birçok önemli plaj voleybolu organizasyonuna ev sahipliği yapan Ören Plajı, 24-25 Haziran’da düzenlenecek olan TVF Beach U20 Türkiye Şampiyonası ve Beach Voleybol Balkan Şampiyonasında sporcuların mücadelesine tanık olacak. 
18 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisinde kupalar sahiplerini bekliyor 
Tenis severlerin merakla beklediği 18 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi Tenis Turnuvası, 25-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Edremit Afrodit Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilecek. 
Turnuvada sporcular şampiyonluk için performans sergileyecek. Şampiyonlar kupa ve madalyalarını almak için kürsüde yerini alacak. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı