Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir`de yeni bir Hotel hizmete girdi

Balıkesir`de yeni bir Hotel hizmete girdi

Balıkesir'in ilk alışveriş merkezi Yaylada AVM'nin bünyesinde planlanan ve mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hotel törenle hizmete girdi.

Balıkesir’in ilk alışveriş merkezi Yaylada AVM’nin bünyesinde planlanan ve mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan hotel törenle hizmete girdi.
Balıkesir’in Karesi ilçesinde bulunan Yaylada AVM’deki ONHANN Hotel’in açılış törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, otel işletmecisi Yay Grup’un yönetim kurulu başkanı Yavuz Yayla ile diğer davetliler katıldı. Vali Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile diğer protokolün birlikte kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdiği ONHANN Hotel bünyesinde 5’i suit olmak üzere toplam 68 oda, uydu TV, her odada klima ve ücretsiz Wİ-Fİ bulunuyor.
İşadamı Yavuz Yayla, hotel resepsiyonunun 7 gün 24 saat hizmet verdiğini belirtti. Yavuz Yayla, “Ayrıcalıklı bir konaklama için ne gerekiyorsa yaptık. Otelimizde dilerseniz mutlu anlarınızı paylaşabilir dilerseniz iş toplantıları organize edebilirsiniz. Hotelimiz Balıkesir – Bursa Yolu 1. km Yaylada AVM üzerinde 5 katla hizmet vermektedir. Bulunmuş olduğu konumuyla bütün ihtiyaçlarınızı temin edebileceğiniz dünyayı size sunmaktadır.” diye konuştu.
Hotelin ilk konuğu Cumhurbaşkanımız olacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu hatırlattığı hotelin Balıkesir’de kaliteli konaklama anlamında önemli bir ihtiyaca cevap vereceğine inandığını belirtti.
ONHANN Hotel’in hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Uğur, önümüzdeki günlerde Balıkesir’e gelmesi söz konusu olan ancak henüz kesinleşmeyen programı kapsamında konaklama için yeni hotelin hazırlandığını, programın kesinleşmesi halinde ONHANN Hotel’in ilk misafirinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağını söyledi. (Haber Merkezi)



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli