Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´den 28 şirket ilk Türkiye´de 500´de

Balıkesir´den 28 şirket ilk Türkiye´de 500´de

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması´nda Balıkesir´den 28 firma, Türkiye´nin en büyükleri arasında yer almayı başardı.


İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen, Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırma sonuçları açıklandı.
Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması´na göre Balıkesir Sanayi Odası´na kayıtlı 28 firma listede yer aldı. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ile ilgili değerlendirmesinde odamız üyesi 28 işletmenin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girme başarısı gösterdiğine dikkat çekti.
Listeye giren her bir üyeyi kutlayan Eğinlioğlu, ülkeye olan katkılarının, üretimlerinin, karlarının artarak devamını diledi.
Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması"nda Balıkesir´den listeye giren şirketler: Türkiye Şeker Fabrikaları
A.Ş., Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Enerjisa Enerji Üretim A.Ş., Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayi A.Ş., Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş., Limak Çimento San. ve Tic. A.Ş., Tiryaki Agro Gıda San. ve Tic. A.Ş., Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler San. ve Tic. A.Ş., Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Cargill Tarım ve Gıda San. Tic. A.Ş., Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş., Tarım Kredi Yem San. ve Tic. A.Ş., Savola Gıda San. ve Tic. A.Ş., Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş., Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş., Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş., Yarış Kabin San. ve Tic. A.Ş., BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş., Tamek Gıda ve Konsantre San. ve Tic. A.Ş., Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş., Bupiliç Entegre Gıda San. Tic. A.Ş., Assan Panel San. ve Tic. A.Ş., Teksüt Süt Mamülleri San. ve Tic. A.Ş., Batıbeton Sanayi A.Ş., Bursa Beton San. ve Tic. A.Ş., İşbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş." Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir şirket Türkiye
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli