Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´den İzmir´e yardım eli

Balıkesir´den İzmir´e yardım eli

Balıkesir´den İzmir´e 3 TIR yardım kolisi gönderildi.

Balıkesir´den İzmir´e 3 TIR yardım kolisi gönderildi.
Balıkesir´de, Valilik öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında toplanan kuru gıda, battaniye temel ihtiyaçların içerisinde bulunduğu yardım kolileri 3 TIR´la İzmir´deki depremzedelere gönderildi.
AFAD İl Müdürlüğü önünden, içerisi koli dolu 3 TIR, İzmir´e dualar ile gönderildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ?İçişleri Bakanlığı ve AFAD´ın koordinasyonuyla İzmir´de meydana gelen ve milletçe bizi yasa boğan vatandaşlarımızı kaybettiğimiz ve acılarını derinden paylaştığımız İzmirli vatandaşlarımıza bir yardım eli uzatıyoruz. Balıkesir Valiliği koordinasyonuyla üç TIR´ımızı yola çıkarıyoruz. Her şeyden önce hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Devletimizin tüm imkânları İzmir için seferber edildi. Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi´nden, AFAD´tan, Sağlık İl Müdürlüğümüzden, Emniyet Müdürlüğümüzden destek için ekiplerimizi ilk andan itibaren hızlı bir şekilde İzmir´e intikal ettirdik.? dedi.
Yardım TIR´larında; 1704 standart gıda kolisi, 625 battaniye, 625 kilo toz şeker, 11 bin 100 litre sıvı yağ, bin adet kolonya ile 12 bin adet su yer alıyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir İzmir yardım
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli