Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Balıkesir Dil Eğitim Sistemi 1.si Manyas'tan çıktı

Balıkesir Dil Eğitim Sistemi 1.si Manyas

Manyas Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi (Ç.P.A.L.) Dil Eğitim Sistemi Alanında Balıkesir 1.si oldu.

Manyas Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi (Ç.P.A.L.) Dil Eğitim Sistemi Alanında Balıkesir 1.si oldu.
Türkiye genelinde DyNeD Dil Eğitim Sistemi kapsamında yapılan çalışmaların Balıkesir ilinde ki değerlendirmesinde Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi, liseler bazında birinciliğe hak kazandı.
DyNeD`in işitsel ve görselliği içinde bulundurduğu kapsamlı bir yabancı dil öğrenme sistemi olduğunu belirten Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Erdoğan, sistemin öğrencinin işlenen konuyu içinde bulunulan mevcut koşullardan kolaylıkla anlayabilmesini sağlayan öğeleri içerdiği, bunun da dili ‘anlamlandırma'ya ve doğru olarak ‘öğrenmeye' yol açtığını belirtti.
Erdoğan, öğrenci bilgisayarı başında kaldığı süre içinde yaptığı her davranış sistem tarafından kayda alınarak öğretmenleri tarafından öğrencinin değerlendirmesinde yardımcı olduğunu dile getirdi.
Okul müdürü Şevket Erdoğan, bu çalışmada emeği geçen öğrencilere ve İngilizce öğretmeni Ünal Seymen'e elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederek okul olarak dil eğitimini günlük hayatta kullanılacak kadar yaygınlaştırmak için farklı projelerle yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli