Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´e araç giriş-çıkışı durduruldu

Balıkesir´e araç giriş-çıkışı durduruldu

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında Balıkesir´de araç giriş-çıkış yasağı uygulamasına başlandı.

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında Balıkesir´de araç giriş-çıkış yasağı uygulamasına başlandı.
Balıkesir-İzmir karayolu ve Balıkesir-Bursa uygulama noktalarındaki polis ve jandarma ekipleri, şehrin giriş ve çıkışlarında kontrollerine başladı.
3 Nisan Cuma gece yarısı itibarıyla şehrin giriş noktalarında uygulama başlatan ekipler, yük ve izinli yolcu taşımacılığı yapanlar ile uluslararası yük taşımacılığı yapan araçların transit geçişlerine izin verdi.
Ekipler, ikameti Balıkesir´e olanlara esneklik sağlarken, Balıkesir´e zorunlu haller dışında gelenler alınmadı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu ile birlikte jandarma ve polis uygulama noktalarında incelemelerde bulundu.
Vali Ersin Yazıcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Balıkesir´in giriş çıkışlarında 18 kontrol noktası kurulduğunu belirtti.
Balıkesir-Manisa, Susurluk-Mustafakemalpaşa, Bandırma-Karacabey, Gönen-Çanakkale, Gönen-Yenice, Edremit-Küçükkuyu, İstanbul-İzmir Otoyolu (Susurluk Gişeler, Kuzey Gişeler, Batı Gişeler, Savaştepe Gişeler), Savaştepe-Soma, Sındırgı-Simav-Akhisar, Balya-Yenice, Ayvalık-İzmir, Dursunbey-Tavşanlı-Kütahya, İvrindi-Bergama, Kepsut-Mustafakemalpaşa karayolunda oluşturulan noktalarda giriş ve çıkışlar jandarma ve polis ekiplerince kesiliyor.
Bilindiği gibi; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bilim kurulunun önerileri doğrultusunda alınan yeni tedbirleri açıklamış ve 30 büyükşehir ile Zonguldak´a gece yarısından itibaren giriş çıkışların 15 gün süreyle yasaklandığını duyurmuştu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false