Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´e atanan Vali Hasan Şıldak görevine başladı

Balıkesir´e atanan Vali Hasan Şıldak görevine başladı

Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, belediye başkanları, vali yardımcıları ve kaymakamlar tarafından karşılandı.

Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, belediye başkanları, vali yardımcıları ve kaymakamlar tarafından karşılandı.
Valilik binası önünde çiçeklerle karşılanan Vali Hasan Şıldak Balıkesir´e atanmaktan büyük onur duyduğunu söyledi.
Şıldak, Valilikte yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya teşekkür etti.
Balıkesir´deki birlik ve beraberliğin devam ettirilmesi yönündeki çalışmaların devam edeceğini ifade eden Vali Hasan Şıldak, "Yönetim anlayışımız, adaletli, şeffaf, hesap verebilir, verimli, etkili ve güler yüzlü bir uygulamaya dayanacaktır." diye konuştu.
Balıkesir´in pek çok alanda geniş potansiyele sahip olduğuna vurgu yapan Vali Şıldak, "Balıkesir pek çok alanda sahip olduğu geniş potansiyel ile güçlü bir kapasiteye sahip, tarımdan hayvancılığa, turizmden madenciliğe, sanayiden kültüre çok yönlü zenginlikleri bünyesinde barındıran biridir. Anadolu´nun kurtuluş mücadelesinde Kuva-yi Milliye´nin doğduğu şehir olan bu güzel coğrafyada, Marmara´dan Ege kıyılarına uzanan verimli topraklarda yaşayan saygıdeğer insanlarımıza hizmet edecek olmanın mutluluğunu, heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.
Yönetim anlayışı hakkında da bilgiler veren Vali Hasan Şıldak, "Bu yaklaşımlar çerçevesinde her şeyden önce birlik, beraberlik, karşılıklı hoşgörü ve anlayış içerisinde tesis edilecek bir çalışma ortamının en önemli unsur olduğunu belirtmek istiyorum. Bunu gerçekleştirmek, ilimizdeki huzurlu ve verimli ortamı daha da geliştirmek için üzerime düşen her türlü gayreti göstermek istiyorum. Bu amaçla hızlı bir şekilde Balıkesir ilini tanımak, çalışacağımız öncelikli hizmet alanlarını belirlemek üzere kapsamlı olarak bir takım çalışması ortaya koyma arzusundayım. Zamanı en verimli şekilde değerlendirerek ilimize her türlü iş birliğine açık olarak katkı sağlamak temel amacımızdır." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli