Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Balıkesir´e korku salan çete çökertildi

Balıkesir´e korku salan çete çökertildi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince...

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 4 Ağustos 2021 tarihinde idaremiz dahilinde meydana gelen ?Yağma (Zorla Senet İmzalatma), Kasten Yaralama, 6136 SKM, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Tehdit? olayı ile ilgili yapılan çalışma kapsamında aralarında 1 kadının bulunduğu toplam 10 şahıs yakalandı.
Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 4 adet farklı marka ve çaplarda tabanca bu tabancalara ait 4 adet şarjör ile çok sayıda fişek, 7 adet şarjör, 1 adet pala, 2 adet beysbol sopası, 2 adet imzalanmış açık senet, 5 adet LYRICA tabir edilen uyuşturucu hap, 1 adet Hard Disk ele geçirilerek KOM Şube Müdürlüğü´nce muhafaza altına alındı.
Yakalanan şahıslardan aralarında otopark işletmeciliği ve oto yıkama işi yapan 1 şahsında bulunduğu toplam 5 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar 6 Ağustos 2021 günü çıkartıldıkları mahkemece 1 kadın şahıs Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılırken, 5 şahıs ise tutuklandı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı