Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´e ?T.C.? MHP´nin ısrarıyla gelecek

Balıkesir´e ?T.C.? MHP´nin ısrarıyla gelecek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tabelası ?Türkiye Cumhuriyeti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı? olarak değişiyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tabelası ?Türkiye Cumhuriyeti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı? olarak değişiyor.
Bu gelişme üzerine gazetemize açıklama yapan MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanının kendilerini kırmadığını açıkladı.
MHP Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Balıkesir ilçe başkanları ve MHP´li belediye meclis üyeleri ile birlikte 28 Mayıs 2019 Salı günü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret dönüşü gazetemize bir açıklamada bulunan MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın kendilerini çok sıcak karşıladığını belirtti.
Ziyaret sırasında çeşitli konular hakkında istişarelerde bulunulduğunu söyleyen MHP Manyas İlçe Başkanı Taşkın, Başkan Yılmaz´ın kendilerini kırmayarak Büyükşehir tabelasına T.C. ibaresinin konulacağının sözünün verildiğini açıkladı.
Taşkın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyarette Balıkesir´in tüm ilçelerinin sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Başkanımız tüm ilçe sorunlarından haberdar olduklarını ve vizyon projelerle Balıkesir´i bir marka kent haline dönüştüreceklerini belirtti. Başkanımızdan bir istekte bulunduk. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Meclisi´nde gündeme getirilerek polemik konusu olan belediye tabelalarına T.C. ibaresinin eklenmesi konusunu masaya yatırdık. İl Başkanımız Orhan Dereli, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz´a bir öneride bulunarak Büyükşehir tabelalarına ?Türkiye Cumhuriyeti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´ yazılmasını talep etti. Bizlerde ilçe başkanları olarak İl Başkanımızın bu önerisini destekledik. Sonuç olarak polemik konusu yapılan bu ibarenin en kısa sürede Büyükşehir ve ilçe belediyelerine yazılması konusunda Başkanımız Yücel Yılmaz´dan söz aldık." dedi.
Haber: R.Erencan Kurt



Anahtar Kelimeler: Balıkesir ısrarıyla gelecek
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı