Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´in Canbey´i sevinçten ağladı

Balıkesir´in Canbey´i sevinçten ağladı

Balıkesir´de AK Parti´nin tek başına iktidarının kutlama programına 5.sıra milletvekili adayı Mustafa Canbey´e gösterilen tezahüratlar ve sevgi gösterileri karşısında konuşmakta güçlük çekerken, gözyaşlarına hakim olamadı.

Balıkesir´de AK Parti´nin tek başına iktidarının kutlama programına 5.sıra milletvekili adayı Mustafa Canbey´e gösterilen tezahüratlar ve sevgi gösterileri karşısında konuşmakta güçlük çekerken, gözyaşlarına hakim olamadı.
3 olan vekil sayısını 4´e çıkaran AK Parti´de 5.sıra adayı ?Balıkesir´in Canbeyi? Mustafa Canbey yaptığı çalışmalar ile halkın gönlünü fethetti.
1 Kasım seçimlerinde AK Parti yeniden tek başına iktidar olurken Balıkesir´de de AK Parti´nin oylarında önemli ölçüde artış oldu. 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili çıkaran AK Parti 4. Milletvekilini Meclis´e yollarken 5´i de zorladı. AK Parti´nin zaferinin ardında Balıkesir´de de büyük sevinç ve coşku vardı.
Ali Hikmet Paşa Meydanı´nda seçimin ardında yapılan kutlama programında Canbey büyük ilgi gördü, Mustafa Canbey ismi anons edildiğinde partililerin ve vatandaşların yoğun tezahüratı karşısında duygusal anlar yaşayan Canbey konuşmakta zorluk çekti. Gösterilen ilgi ve tezahürat karşısında sevinç gözyaşı döken Canbey, emeklerinin boşa gitmediğini ve partilerini tek başına iktidara geldiğini belirterek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Canbey dün de bir teşekkür mesajı yayınladı.
İşte! Canbey´in teşekkür konuşması:
?26. Dönem Milletvekili adaylığım sürecinde desteğini esirgemeyen; Çok Değerli dostlarıma, Balıkesir İl Teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza,Parti yönetimimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, sandık Kurulu üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Ulusal ve yerel basınımıza, Bu davaya güç veren, gecesini gündüzüne katan AK kadrolara, Yasinler, tebarekeler ve fetih Süreleri okuyup dua gönderen güzel yürekli insanlarımıza, gönülden şükranlarımı sunuyorum. Şimdi sevinmek vakti, Allah´a şükretme vakti, samimi ve sahici tevazu ehli olarak bu davaya hizmet için daha fazla çalışma vakti. Hepinizi bir kez daha kutluyorum, Emeğinize, yüreğinize sağlık. Sizler, sevinç gözyaşlarının adısınız, Yolumuz uzun., Daha yolun başındayız. Bizler her zaman yaptığımız gibi yine insan ve dost biriktirmeye devam edeceğiz. Dava heyecanını hizmet aşkıyla gönüllerinde yaşayan bana gönlünü açan, hayır dualarını benden esirgemeyen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. İvrindi´ye, Sındırgı´ya, Balya´ya, Edremit´e, Savaştepe´ye Bandırma´ya, Dursunbey´e, Gönen´e, Susurluk´a, Havran´a, Bigadiç´e, Karesi´ye, Ayvalık´a, Altıeylül´e, Burhaniye´ye, Erdek´e, Gömeç´e, Kepsut´a, Manyas´a, Marmara´ya bütün ilçelerimize ve ilçe teşkilatlarımıza selam gönderiyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli