Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´in yeni Valisi Yazıcı Bandırma´da

Balıkesir´in yeni Valisi Yazıcı Bandırma´da

Balıkesir´e atanarak görevine başlayan Vali Ersin Yazıcı ilçeleri dolaşmaya Bandırma ile başladı.

Balıkesir´e atanarak görevine başlayan Vali Ersin Yazıcı ilçeleri dolaşmaya Bandırma ile başladı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ziyaret ettiği Bandırma´da İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel´i makamında ziyaret etti.
İçişleri Bakanlığı´nın Valiler Kararnamesiyle Balıkesir Valiliğine atanan, Vali Ersin Yazıcı Bandırma Kaymakamlığı önünde çiçeklerle karşılandı. Vali Yazıcı´yı, karşılayanlar arasında AK Parti Milletvekili Sema Kırcı, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Yılık, resmi daire müdürleri ile kaymakamlık çalışanları yer aldı.
Kaymakamlık makamında gazetecilere açıklama yapan Vali Yazıcı, Balıkesir´in güzel bir şehir olduğuna dikkati çekerken şunları söyledi: ?Bandırma´ya gelmekten mutluyum öncelikle onu ifade edeyim. İnşallah ayrılırken de Balıkesir halkı mutlu olacak diye düşünüyorum. Ramazan münasebetiyle çok fazla hareketli olamadık. Ama Ramazanın bir faydası da çok sayıda iftara katılarak, başta işadamlarımız olmak üzere, binlerce kişiyle görüşmüş tanışmış gibi oldum. 20 ilçemiz var, bu ilçeleri tanımam, görmem lazım. Görsel hafızanın değerinden çok daha fazla güçlü olduğuna inanıyorum. İnsan gördüğünü daha az unutuyor. Bütün ilçeleri göreceğim. Bugün Bandırma ile başlıyoruz neden Bandırma ile başlıyoruz. En büyük ilçe olduğu için burayla başlıyoruz.´´
?Bugünkü brifing te Bandırma´yı bir günde tanıyacak durumumuz yok? diye konuşan Yazıcı, ?Ama şunu söyleyebilirim ki Bandırma Türkiye´nin güzel ilçelerinden birisi.? dedi.
Brifingin ardından Vali Yazıcı, Paşakonak Mahallesi´nde inşaatı yarım kalan Kültür Merkezi ile 100.Yıl Mahallesi´nde yapımı devam eden Teknik Endüstri Meslek Lisesi inşaatı gezdi ve ilgililerden bilgi aldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli