Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´in yeni Valisi´ne hayırlı olsun ziyaretleri

Balıkesir´in yeni Valisi´ne hayırlı olsun ziyaretleri

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Balıkesir Valiliği görevine başlayan Vali Hasan Şıldak´a ?hoşgeldiniz? ziyaretleri sürüyor.
Cumartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Baydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vergi Müfettiş Yardımcısı Saim Ünal beraberinde Hava Piyade Uzman Çavuş Gökhan Gemi, Anneler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zekiye Seferbey ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği Başkanı Ali Osman Ata ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Şükrü Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gömeç İlçe Müftüsü İsmail Yıldız, Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜMAD Madencilik Genel Müdürü Hasan Yücel, Balıkesir Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Levent Kaynak, Alaattin Öz ve beraberinde Yeliz Karaman ile Youtuber Ataberk Sezer´in de aralarında bulunduğu ziyaretçileri tek tek kabul etti.
Ziyaretçiler, Vali Şıldak´a ?Hoş geldiniz? diyerek, kendilerinin ilimize atanmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirip, yeni görevinde başarılar dilediler.
Görev alanları ve faaliyetleri hakkında da kısa bilgiler veren ziyaretçiler, Vali Şıldak´ın Balıkesir´in vizyonu ve gelişimi açısından hayırlara vesile olacağı inancında olduklarını ifade ettiler.
Vali Şıldak,?Balıkesir´de olmaktan ve burada görev yapacağımdan dolayı mutluyum. Değerli misafirlerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli