Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´in yönetimine çocuklar geçti

Balıkesir´in yönetimine çocuklar geçti

Balıkesir´de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yunus Emre Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Dilek Erkut Balıkesir Valisi..

Balıkesir´de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yunus Emre Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Dilek Erkut Balıkesir Valisi, Atatürk ilkokulu 1.sınıf öğrencisi Yakup Kıranlı ise Balıkesir İl Emniyet Müdürü oldu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ile Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevlerini sembolik olarak çocuklara devretti.

Minik Vali ile bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, çocuklara eğitimin önemini anlattıktan sonra "Kitaplar her zaman aklınızda ve kalbinizde bulunsun" şeklinde konuştu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında temsili Vali olarak makam koltuğuna oturan Dilek Erkut, yaptığı konuşmasında, "Tüm dünya ve Türkiye´deki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutluyorum. Burada olmak çok güzel ve gurur verici, bu bayramın çocukların bayramı olması sebebiyle kardeşliğe, dostluğa ve birliğe vesile olmasını dilerim. Tüm dünya çocuklarının imrenerek baktığı bir bayrama sahip olduğumuz için bizler çok şanslıyız. Bu bayramı çocuklara hediye eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, ayrıca bugüne kadar varlığımızı ve huzurumuzu korumak için mücadele etmiş Şehit ve Gazilerimizi saygıyla anıyorum." dedi.

Erkut, Valilik Makamına temsili olarak geçmesinin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı´nı telefonla arayarak talimat verdi.

23 Nisan Emniyet Müdürü görevi teslim aldı
Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Atatürk ilkokulu 1.sınıf öğrencisi Yakup Kıranlı´ya devretti.

Zeybek, görevi teslim etmeden temsili İl Emniyet Müdürüne İlimiz genelinde meydana gelen olaylar hakkında bilgiler verdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü´nden makamı devralan Yakup Kıranlı, Çocuk Şube Müdürüne telsizden anons ederek okul önlerinde alınan tedbirler hakkında bilgi aldı. İlk Roman Emniyet Müdürü olan Yakup Kıranlı, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü makamında olmanın çok gurur verici olduğunu belirterek kendisini bu makama layık görenlere teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü olmanın heyecan verdiğini söyleyen öğrenciye İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek hediye verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra öğrenci Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´nden ayrıldı.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı