Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Balıkesirin en eski köftecisine teşekkür belgesi

Balıkesirin en eski köftecisine teşekkür belgesi

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, odanın en eski üyesi olan 82 yaşındaki köfteci Ethem Işıkı dükkanında ziyaret edip, teşekkür belgesi verip Sen bizim başımızın tacısın dedi

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, odanın en eski üyesi olan 82 yaşındaki köfteci Ethem Işık`ı dükkanında ziyaret edip, teşekkür belgesi verip "Sen bizim başımızın tacısın" dedi.
Kemalpaşa`lı Köftecisi Sahibi Ethem Işık 82 yaşında. Lokantacılar Odası`nın en eski üyesi ve halen işini sürdürüyor. 65 yıldan bu yana Balıkesir`de köftecilik yapan Ethem Işık`ı Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız dükkanında ziyaret etti. Başkan Yıldız büyük ustanın elini öptü, odaya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi. Türk bayrağı ve çerçeveli resmini 65 yıllık ustaya hediye eden Hasan Yıldız Ethem Işık`tan geçmiş yıllardaki esnaf-sanatkarın durumunu ve yapılan çalışmaları anlattı. 
Başkan Yıldız "Siz bizim başımızın tacısınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Geçmiş yıllarda odamız yönetim kurulunda da görev yaptınız o zamanlar üyelerimiz için de büyük müca deleler verip çalışmalar yaptınız. 65 yıldan bu yana lokantacılık ve köftecilik ile uğraşıyorsunuz. Mesleğimi ze duyduğunuz özen ortada. 82 yaşındasınız ve halen mesleğinizin başındasınız, gençlere örnek oluyorsunuz. Sizin mesleğinizdeki arzu ve istek bizleri mutlu ediyor" dedi. 
82 yaşındaki Ethem Işık`ta hatırlanmanın güzel olduğunu, çalışmayı, sevdi ğini söyleyip ziyaretten dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı