Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir'in huzur ve güvenliği kapsamlı olarak değerlendirildi

Balıkesir

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Balıkesir'de huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi için yapılan çalışmaların ele alındığı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Marmara Bölgesi’nin güneyinde gen

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Balıkesir'de huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi için yapılan çalışmaların ele alındığı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.  
Toplantıda, Marmara Bölgesi’nin güneyinde geniş bir coğrafyada yer alan, büyüme ve gelişimiyle bölgede önemli bir güzergahta bulunan Balıkesir'in huzur ve güvenliğini temin için yürütülen çalışmalar kapsamlı olarak ele alındı.  
Polisevinde gerçekleşen toplantıda şube ve ilçe müdürleri tarafından yapılan sunumlarda verilen bilgiler çerçevesinde İl güvenliğinin genel değerlendirmesi yapıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şıldak, uyuşturucu ile mücadeleden kadına yönelik şiddete birçok konunun görüşüldüğü toplantıda, huzur ve güvenliğin sağlanması için her bir konunun Balıkesir için önemine değindi. 
Balıkesir’in yürütülen kararlı çalışmalar ve zamanında uygulanan tedbirlerle her geçen gün asayiş ve güvenlik olarak daha iyi bir seviyeye ulaştığına vurgu yapan Vali Şıldak, toplantıda bundan sonraki dönemde üzerinde daha fazla odaklanılacak çalışma alanlarını da tespit ettiklerini ifade etti. Her bir emniyet personelinin üstün görev bilinci ve fedakarlık içinde hareket ettiğini söyleyen Vali Şıldak, hırsızlık, halkın huzur ve sükununu bozan silahlı olaylar, uyuşturucu ticareti başta olmak üzere bütün olaylarla en dinamik şekilde mücadele edileceğini, özellikle suç odağı haline gelme arzusunda olan hiçbir oluşuma hayat hakkı tanınmayacağını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı