Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesir'in iki ucu Ankara'da hizmet için birleşti

Balıkesir

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ilçelerine hizmet getirmek için Ankara’ya gitti.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ilçelerine hizmet getirmek için Ankara’ya gitti. 
İlçelerinde gerçekleşecek olan yatırımların takibi için Ankara'ya çıkarma yapan Belediye Başkanları Bahçavan ve Aksoy, TBMM ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda çeşitli temaslarda bulundu. Ankara'da ilk olarak AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanları, AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir'i ziyaret ettiler. 
Genel Merkez ziyaretinin ardından Milletvekili Aydemir ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Bakan Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelen Başkanlar, Dursunbey ve Marmara Adalar'da yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. 
Daha sonra TBMM’ne geçen Başkanlar, burada Ulaştırma ve Alyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi. 
Bakan Karaismailoğlu'na Dursunbey çevreyolunda eksik kalan 4,5 kilometrelik bölünmüş yolun tamamlanması, TOKİ Kavşağı, Simav yolu ve yeni çevre yolu ile ilgili dosyasını teslim eden Başkan Bahçavan, geçtiğimiz aylarda ilçeyi ziyaret eden Bakan'ın talimatı ile gerçekleşen yatırımlarla ilgili de teşekkür etti. 
Marmara Adası’nda Saraylar Karayolu’nun genişletilmesi, asfaltlanması ve güvenlik bariyerlerinin yapılması, Topağaç-Narlı hattı, Badalan Limanı için gerekli izinlerin değerlendirilmesi konularında hazırlanan dosyayı teslim eden Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ise Bakan Karaismailoğlu'na yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. 
TBMM’de AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Adil Çelik'i de ziyaret eden Başkanlar, Ankara temaslarının ardından ilçelerine hareket etti. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir' Ankara' hizmet birleşti
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı