Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´li sporcu dünya ikincisi oldu

Balıkesir´li sporcu dünya ikincisi oldu

Altıeylül Belediyespor Taekwondo Sporcusu Yusuf Emre Akbıyık, Yunanistan´dan dünya ikinciliği ile döndü.

Altıeylül Belediyespor Taekwondo Sporcusu Yusuf Emre Akbıyık, Yunanistan´dan dünya ikinciliği ile döndü. Yusuf Emre Balıkesir´de Taekwondo dalında ilk dünya madalyası alan sporcu oldu.
Altıeylül Belediyespor Kulübü Taekwondo sporcusu Yusuf Emre Akbıyık milli takım ile gittiği Yunanistan´dan büyük bir başarı ile döndü. Bu büyük başarı Altıeylül İlçesinde coşkuyla karşılandı.
Sporcu Yusuf Emre Akbıyık ve hocası Serkan Erkekoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu genç sporcuyu başarılarından dolayı kutlayarak ödülünü takdim etti.
Başkan Kafaoğlu ? Yusuf Emre kardeşimizi kutluyorum, hedef inşallah dünya birinciliği. Kardeşimizi ve hocasını tebrik ediyorum? dedi.
Taekwondo Antrenörü Serkan Erkekoğlu´da ?Yusuf Emre Akbıyık, Mart ayında Antalya´da yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu ve milli takıma seçildi. Milli takıma gitti ve takım halinde Yunanistan´ın Rodos Adası´nda Mayıs ayında düzenlenen Dünya Plaj Taekwondo yarışmasında üçlü sekron dalda takım halinde dünya 2.si oldu. Yusuf Emre Akbıyık Balıkesir´de Taekwondo dalında ilk dünya madalyasını aldı. Bunun gururunu yaşıyoruz? diye konuştu.
Yusuf Emre Akbıyık´ta hedefinin daha iyi bir performans ile dünya birincisi olarak belirlediğini söyledi. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli