Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesirli çocuklar yaza hareketli girecek

Balıkesirli çocuklar yaza hareketli girecek

Balıkesir Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Yaz Spor Okulları bu yıl başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Aile ve

Balıkesir Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Yaz Spor Okulları bu yıl başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek. 
Kurumların bir araya gelmesiyle “Bu Yaz Hareket Ediyoruz” sloganıyla Yaz Spor Okullarında 20 ilçede 37 spor branşında 42 tesiste 15 bin genç ve çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Düzenlenen protokol imza töreniyle birlikte Kurban Bayramı sonrasında başlayacak Yaz Spor Okullarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden hizmet alan çocuklarla birlikte Müftülük bünyesinde yapılan Kuran Kurslarına devam eden öğrenciler de katılacak. 
Protokol imza töreninde konuşan Vali Hasan Şıldak, Balıkesir'de her alanda yapılan işbirliğinin spor alanında da yapıldığına dikkat çekerek gençlerin ve çocukların yaz aylarını verimli geçirmelerini sağlayacaklarını ve yapılan işbirliği sayesinde 15 bin çocuk ve gence ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, proje hakkında bilgi verirken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da, belediye olarak spora desteklerinin her zaman artarak devam ettiğine değindi.Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı