Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesirli hakem, yeteneğini sergiliyor

Balıkesirli hakem, yeteneğini sergiliyor

Futbol hakemi Cezmi Nalça, Yetenek Sizsinizde

Futbol hakemi Cezmi Nalça, "Yetenek Sizsiniz"de
Balıkesir bölgesi futbol hakemlerinden Cezmi Nalça, Star TV`de yayınlanıp, Acun Ilıcalı`nın sunduğu "Yetenek Sizsiniz" yarışmasında ikinci tura yükseldi. 2010 yılındaki askerlik görevi dışında, dört yıldan bu yana Balıkesir bölgesinde, faal futbol hakemliği görevini sürdüren Nalça, "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının ilk turunda, müzik grubuyla birlikte darbuka çalma yeteneğini sergiledi. Son olarak Denizli Üniversitesi`nde gerçekleştirilen ikinci tur çekimlerine katılan Cezmi Nalça, özgeçmişi, hakemlik ve müzik yaşamı ile ilgili şunları söyledi:
"14.03.1987 tarihinde, Balıkesir ili Bigadiç ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğretimime Bigadiç Atatürk İlköğretim Okulu`nda bitirdim.10. doğum günümde ailemin, bana darbuka armağan etmesiyle müzik yaşamıma başladım. Öğrenimimi Bigadiç Cumhuriyet Lisesi`nde tamamladım. Eğitim-öğretim yaşamım boyunca okul korolarında ve müsamerelerde görev aldım. 2006 yılında, kuruculuğunu yaptığım, `Grup Muhabbet` isimli bir ekibimiz oldu. Vatani görevimi, 2010 yılında, İzmir`de, Konak Ordu Evi`nde, müzisyen olarak yaptım. 1998 yılında, Bigadiç Etibor Spor Kulübü`nde, kaleci olarak futbol yaşamıma başladım. 2004 yılında, Balıkesir karmasında yer aldım. İki kez Türkiye Şampiyonası` nda, gençler liginde sahaya çıktım. 2011 yılında evlendim. 2009 yılında, Bigadiçli eski il hakemlerinden Ahmet Hasar`ın öncü olmasıyla hakemlik seminerine katılarak, başarıyla tamamladım. Eşimin de desteğiyle çok keyif aldığım müzik ve futbol hakemliği yaşamımı sürdürüyorum. Bu arada, babamla birlikte TTNET Bayiliği`ni de yürütüyoruz."
Cezmi Nalça, "Yetenek Sizsiniz"de, Balıkesir`i en iyi şekilde temsil etme çabası içinde bulunduğunu vurgularken, ikinci tur yarışmasının, önümüzdeki günlerde yayınlanacağını sözlerine ekledi. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false