Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesirli öğrenciler, BUPİLİÇte

Balıkesirli öğrenciler, BUPİLİÇte

Balıkesir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri, BUBİLİÇ Entegre Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketine teknik ziyaret düzenlediler. Yrd. Doç. Dr. Serap Yücel Doğanın eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrencilere, BU

Balıkesir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri, BUBİLİÇ Entegre Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi`ne teknik ziyaret düzenlediler. Yrd. Doç. Dr. Serap Yücel Doğan`ın eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrencilere, BUPİLİÇ Genel Müdürü Mehmet Sabit Yılmaz, sektör hakkında bilgi vererek, sorularını yanıtladı. Yem fabrikası ve kesimhane gezisi sonrası, idari departmanlarda görevli yönetici ve personelle bire bir görüşmeler yapıldı. 
BUPİLİÇ yetkilileri, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirirken, "Günümüzü, genç arkadaşlarla paylaşmaktan son derece keyif aldık. Önümüzdeki dönem mezun olacak arkadaşlarımıza yaşamlarında mutluluk ve başarılar diliyoruz. Bu teknik gezi için bizi tercih eden, başta İİBF Dekanı Prof. Dr. Abdullah Yılmaz`a ve Yrd. Doç. Dr. Serap Yücel Doğan`a teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz" dediler.
Fakülte dekanı Prof. Dr. Abdullah Yılmaz, "Fakültemiz öğrencileriyle deneyim, bilgi ve birikimlerini cömertçe paylaşımları nedeniyle BUPİLİÇ`in değerli ortakları ve Genel Müdürü Mehmet Sabit Yılmaz başta olmak üzere BUPİLİÇ Gıda Entegre Sanayi ve Ticaret A.Ş. ailesine tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz. Temennimiz, şehrimizde faaliyet gösteren diğer işletmelerin de aynı sosyal duyarlılıkla eğitim yaşamına katkı vermesidir" diye konuştu.
Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Yücel Doğan ise şunları söyledi:
"Öğrencilerimizin teoride gördükleri süreçlerin, iş yaşamına nasıl entegre edildiğini BUPİLİÇ gibi kurumsal bir işletme bünyesinde gözlemlemek bizim için son derece yararlı ve keyifli bir deneyim oldu. Kuşkusuz bu güzel deneyimde BUPİLİÇ`in Genel Müdürü Mehmet Sabit Yılmaz`ın ve ekibinin konukseverliğinin, ayrıca yararlı olabilmek için gösterdikleri özverili çabaların etkisi çok büyüktü. Kendilerine, öğrencilerimiz adına şükranlarımızı iletiyorum. Diğer yandan, üretim süreçlerinin bu kadar titizlik, hassasiyet ve profesyonellikle gerçekleştirildiği bir işletmenin bir anne ve hassas bir tüketici olarak bana sağladığı gönül rahatlığıyla pek çok öğününde beyaz et tüketen öğrencilerimize verdiği yüksek memnuniyet için ayrıca teşekkür ederim."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli