Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesirli okçular Edirne yolcusu

Balıkesirli okçular Edirne yolcusu

Balıkesirli okçular Edirnede düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Kupası turnuvasında yarışacaklar. Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına, Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Şampiyonasına katılan okçularımız, ilk 32ye

Balıkesir`li okçular Edirne`de düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Kupası turnuvasında yarışacaklar.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına, Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Şampiyonasına katılan okçularımız, ilk 32`ye kalma başarısı gösterdi. 
29 - 31 Mart tarihleri arasında Antalya`da gerçekleştirilen şampiyonaya giden Ogün Yıldız, Muharrem Ocak ve Efrahim Canfes büyük erkekler kategorisinde ilimiz adına yarıştılar. 
Türkiye ile birlikte 7 ülke okçularının yarıştığı şampiyona da toplam 158 sporcu mücadele etti. Yarışmalar sonunda Ogün Yıldız 17, Muharrem Ocak 22, Efrahim Canfes 35. oldu. 
Bu sonuçlardan sonra Ogün Yıldız ve Muharrem Ocak, 27 - 28 Nisan`da Edirne`de yapılacak olan Fatih Sultan Mehmet Kupasında ilimizi temsil edecekler. Sporcularımızı makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, elde edilen başarıdan dolayı okçularımızı kutlayıp, her zaman yanlarında olduğunu belirtti. 
Okçularımız, Edirne`de yapılacak olan şampiyonada da ilk beşe girdikleri takdirde, Akdeniz Oyunlarına milli forma ile katılmayı hak edecekler. Okçularımızı kutluyor ve şimdiden başarılar diliyoruz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı