Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesirliler Derneği Ankara´da tek yumruk

Balıkesirliler Derneği Ankara´da tek yumruk

Ankara Balıkesirliler Derneği seçimli Genel Kurulu yapıldı.

Ankara Balıkesirliler Derneği seçimli Genel Kurulu yapıldı.
Hafta sonu 5. Genel Kurulu´nu gerçekleştiren Ankara Balıkesirliler Derneği´nde mevcut başkan Servet Camgöz yönetimi tek liste ve tüm oyları alarak tekrar seçildi.
Ankara´da Balıkesirlilerin bir araya gelmesini sağlayan, güzel etkinliklerle, yeni hemşeri kazandırma çalışmaları ile giderek büyüyen Ankara Balıkesirliler Derneği´nin Doğan Royal otelde gerçekleştirilen olağan Genel Kurulu, çok sayıda Balıkesir´linin katılımıyla gerçekleşti.
Genel kurulda faaliyet raporlarının slayt eşliğinde sunumu, önceki dönem çalışmaları, denetim raporları incelendi ve ibra edildi.
Tek listeyle ve birlik ile gidilen seçimde Servet Camgöz, Başkanlığında yeni dönem asıl ve yedek yönetim ve denetim kurulları katılan üyelerin tamamının oybirliği ile seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Servet Camgöz, Ayhan Doğan, Banu Yılmaz, Sinan Ayhan, R.Murat Yalçın, Vedat Gültekin.
Denetim Kurulu: Hasan Yazıcı, Celal Dedebaş, Av. Erkin Tüzün.
Yönetim Kurulu (Yedek): Ali Şenay Cüneyt Ağabeyoğlu, Rafiye Karakan, Vedat Yazıcı, Ahmet Topal, Cenan Oran.
Denetleme Kurulu (Yedek): Av. Mehmet Saban, Levent Karabeyli, Av. Levent Türkoğlu.
Seçimden sonra üyelere teşekkür eden Başkan Servet Camgöz, "Balıkesirimizin adının sadece Ankara´da değil Türkiye´de daha etkin duyurmak, hemşerilerimizi bir araya getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Dostluk içerisinde gerçekleşen genel kurulda Balıkesir´den gelen Zaman Höşmerimleri genel kurula katılan üyelerce büyük bir keyifle yenirken, derneğin 3 Haziran´da İftar Yemeği programı düzenleyeceği bildirildi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli