Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesirliler Dernekleri’nden İYİ Parti’ye ziyaret

Balıkesirliler Dernekleri’nden İYİ Parti’ye ziyaret

Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu (BALDEF), İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu (BALDEF), İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.  
Balıkesirler Dernekleri Federasyonu (BALDEF ) Genel Başkanı Dr. Mehmet Çalışkan, Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliri, Balıkesir, İzmir, İstanbul, Bursa, Manisa, Karacabey Dernek başkanlarımız ile İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’na ziyarette bulundular. 
Balıkesir'i Türkiye'nin dört bir yanında yaşadıkları şehirlerde temsil eden Balıkesirliler Dernekleri, İYİ Parti İl Başkanlığı ziyaretinde fikir alışverişinde bulunuldu. 
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’ndan, Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu’nca gerçekleşen ziyaret hakkında kamuoyuna yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Balıkesirler Dernekleri Federasyonu (BALDEF) Genel Başkanı Dr. Mehmet Çalışkan, Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir, İzmir, İstanbul, Bursa, Manisa, Karacabey Dernek başkanlarımız ile partimize ziyarette bulundular. Bugüne kadar bir ilki başararak, Balıkesirliler Derneklerini bir çatı altında toplayan federasyonumuzun, dertleri davaları Balıkesir ve yaptıkları iyilik projeleri gerçekten alkışı hak etmekte. Yetim öksüz çocukları giydirmek, erzak desteği, 4.000 Balıkesirli çocuğumuza tatlı bir gün geçirmeleri için şeker torbaları (özellikle kırsal mahallelerimizde yaşayan çocuklarımız için), İzmir’deki Balıkesirli depremzedelerimize ev eşyalarının sağlanması ve daha pek çok iyilik hareketi. Türkiye ve Balıkesir dışında yaşayan, Balıkesir’de yaşayan tüm Balıkesir sevdalılarını ve gönüllülerini bir araya getiren Federasyon Başkanı Dr. Mehmet Çalışkan başta olmak üzere, tüm derneklerimizin başkan ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Her şey vatana, millete, doğduğumuz, doyduğumuz topraklara hayırlı insanlar olmak için. Allah yar ve yardımcınız olsun, ayağınıza taş değmesin.” 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı