Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesirliler kan bağışına koştu

Balıkesirliler kan  bağışına koştu

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde yaşanan iki depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısına Balıkesirli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde yaşanan iki depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısına Balıkesirli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 
Onlarca Balıkesirli deprem bölgesine gönderilmek üzere kan bağışı için Türk Kızılayı Balıkesir Kan Alım Merkezi’nde uzun kuyruklar oluşturdu. 
Kan bağışına olan ilgi sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kan bağışı sırasını bekleyen vatandaşlara hizmet binasını açtı. 
Vatandaşlar kar yağışı altında kan merkezi yerine Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında beklerken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kan bağışı sırası bekleyen vatandaşlara sıcak çay ve çikolata ikramında bulundu. 
Balıkesirliler herkesi kan bağışına çağırdı
Deprem bölgesine gönderilmek üzere kan bağışında bulunmak üzere sırada bekleyen vatandaşlar ”Üzgünüz, Türk milleti olarak ağlıyoruz. Çünkü çok büyük bir şey atlatıyoruz, atlatacağız da. Burada görüldüğü gibi Türk milleti gerçekten fedakar, bunu burada gördük. Bu açıdan mutlu ve gururluyuz. Kanımız son damlasına kadar Türk milleti için helal olsun. Dualarımız her zaman onlarla birlikte. Maddi ve manevi olarak onlarla beraberiz. Geçmişte olduğu gibi Türk milleti bu badireyi de el birliğiyle atlatacaktır. Depremzede kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Unutmasınlar ki bizler her zaman buradayız, burada olmaya da devam edeceğiz” diye konuştular.  Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesirliler bağışına koştu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı