Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bal-Kes Çağdaş Eğitim Vakfı Ankarada

Bal-Kes Çağdaş Eğitim Vakfı Ankarada

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticileri CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüşü makamında ziyaret ettiler.

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticileri CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş`ü makamında ziyaret ettiler.
CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş`ü makamında ziyaret eden Çağdaş Eğitim Vakfı, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Görüşmede, güncel siyasi gelişmeler ve Türkiye`nin de içinden geçtiği bölgesel ve küresel koşullara ilişkin fikirler karşılıklı aktarıldı.
CHP Edremit İlçe Örgütü`nden temsilcilerin de dâhil olmasıyla birlikte yenilen öğle yemeğine, CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş`ün yanı sıra Balıkesir`in diğer CHP`li milletvekilleri Namık Havutça ile Nedret Akova`da katıldı.
Balıkesir`li konuklar daha sonra, CHP Gurup Toplantısına katılıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun konuşmasını dinlediler.
CHP Gurup toplantısının sona ermesini takiben, CHP Grup Başkanvekilleri Emine Ülker Tarhan ve Akif Hamzaçebi`ye ziyarette bulunan heyet, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`nu makamında ziyaret ettiler.
Yerel seçimlere dair çalışmalarını ve Edremit İlçe Belediyesi`ne ilişkin hedeflerini ifade eden Edremitlilerden hemen sonra Genel Başkan ile makamında görüşen Çağdaş Eğitim Vakfı temsilcileri de vakıflarının çalışmaları ve Türkiye`nin siyasi gelişmelerine ilişkin görüşlerini Kılıçdaroğlu`na anlatma fırsatı buldular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli