Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bal-Kes yönetiminden Vali Turhan'a ziyaret

Bal-Kes yönetiminden Vali Turhan

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesirspor Yönetim Kurulu ziyaretinde yaptığı konuşmada, toplumun her kesiminin Balıkesirspor yönetiminde yer almasının önemine dikkat çekti.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesirspor Yönetim Kurulu ziyaretinde yaptığı konuşmada, toplumun her kesiminin Balıkesirspor yönetiminde yer almasının önemine dikkat çekti.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı ziyaret etti.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Turhan, 2014 yılının Balıkesir açısından tarihi bir yıl olduğunu söyledi.
Yeni yönetimi kutlayan Vali Turhan, Süper Lig`e çıkmanın büyük bir olay olduğuna değindi.
Mütevazi bir bütçe ile süper ligde başarılı olunmasının kolay olamayacağını konuklarına anlatan Vali Turhan, şimdi ligde kalmalı ve başarılı olmalıyız diye konuştu.
Turhan devamında şöyle konuştu:
Süper Lige yükselmek alkışlanacak bir başarıdır. Gölge düşürülmemeli ve herkesin takımımıza destek olması gerekir. Toplumun her kesiminin birlik beraberlik içerisinde Balıkesirspor'a destek vermesi önemlidir. Balıkesirspor'un süper lige çıkmasını Balıkesir'in kazancına dönüştürmek ancak birlik ve beraberlik içerisinde olur. Bu birlik ve beraberliği sağlayarak toplumun her kesiminin Balıkesirspor yönetiminde yer alması önemlidir. Gerekli mutabakatı sağlayıp, tarihi fırsatın kaçırılmaması ve Balıkesirspor'u en güzel noktaya getirmek için elimizden gelen her türlü desteği ve çabayı göstermeliyiz" dedi.
Balıkesirspor`u daha başarılı kılmak için çok çalışacaklarını belirten Kulüp Başkanı Aktürk, her zaman maddi ve manevi destek veren Vali Turhan'a teşekkür edip Balıkesirspor forması hediye etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli