Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BALMEK yılsonu sergisi törenle açıldı

BALMEK yılsonu sergisi törenle açıldı

BALMEK 2018-2019 yılı yılsonu sergisi törenle açıldı.

BALMEK 2018-2019 yılı yılsonu sergisi törenle açıldı.
Açılışa, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın eşi Mehtap Yılmaz da katılarak, el emeği eserleri inceledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Konservatuar Şube Müdürlüğü çatısı altında bulunan Balıkesir Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) 2018-2019 yılı yılsonu sergisi açıldı. 24 Nisan Çarşamba günü saat: 14.00´te Avlu Sergi Salonu´nda gerçekleşen açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okumasının ardından açılış konuşmaları ve özel çocukların Mehteran gösterisiyle başladı.
Yaygın Eğitim ve Konservatuar Şube Müdürü Atik Sahil, sergi açılışına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın eşi Mehtap Yılmaz ve diğer protokol üyelerine uygulama stantlarını gezerken eşlik etti.
Birbirinden güzel el emeği göz nuru eserleri beğeniyle inceleyen Mehtap Yılmaz, kursiyerlerle yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Sergiye katılanlar arasında, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın eşi Hanife Yazıcı, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile eşi Gül Zeybek, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile eşi Pelin Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´nın eşi Cemile Avcı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mitat Yolcu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Etkinlikler Müdürü Ali Zeybek, Yaygın Eğitim ve Konservatuvar Şube Müdürü Atik Sahil ve diğer protokol üyeleri yer aldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli