Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Banban sezonu açtı

Banban sezonu açtı

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor 2017-2018 futbol sezonunu 17 Eylül Şehir Stadyumunda düzenlen törenle açtı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor 2017-2018 futbol sezonunu 17 Eylül Şehir Stadyumunda düzenlen törenle açtı. Açılış törenine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Öztürk, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı ve taraftarlar katıldı.
-Mirza: çıtayı yükseltti
Sezon açılış töreninde konuşan Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. TFF 2.Liginde kalıcı olmadıklarının altını çizen Mirza, geçen yıl 1 gol ve 1 puanla 37 yıl aradan sonra çıktıkları TFF 1.Liginden talihsiz bir şekilde küme düştüklerini söyledi.
-İyi bir kadro oluşturduk
Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduklarını dile getiren Mirza ?2.Ligde kalıcı olduğumuzu düşünmüyorum. Hedefimiz geçen yıl düştüğümüz TFF 1.Ligine ardından Süper Lige çıkmaktır. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Bu potansiyelde Bandırma´da vardır? ifadesini kullandı.
-Kendi ayakları üzerinde duran bir takım olacak
Sabit gelir kaynaklarıyla kendi ayakları üzerinde duran, tesis ve alt yapı sorununu çözmüş bir Bandırmaspor oluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Mirza, bu konuda önemli mesafeler kat edildiğini söyledi. Mirza, Bandırmaspor taraftarlarına 2017-2018 sezonu öncesinde müsabakalarda centilmenlik kuralları içerisinde desteklemeleri çağrısında bulundu.
B. İLK HABER



Anahtar Kelimeler: Banban sezonu açtı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli