Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

(BANDAK) Başkanı Kadri Civan, Kapıdağ´ın, sanayiye terk edilmemesi için çaba harcadıklarını belirtti.

(BANDAK) Başkanı Kadri Civan, Kapıdağ´ın, sanayiye terk edilmemesi için çaba harcadıklarını belirtti.

?Kapıdağ´ın değerini bilmeliyiz?

Bandırma Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği(BANDAK) Başkanı Kadri Civan, Kapıdağ´ın, sanayiye terk edilmemesi için çaba harcadıklarını belirtti. Dernek olarak çevreye ve doğaya duyarlı olduklarının altını çizen Civan, şu değerlendirmede bulundu:
?Çevrenin kirletilmemesi ve doğaya sahip çıkılması için çaba harcıyoruz. Bir doğa cenneti olan Kapıdağ Yarımadası´nda olağanüstü ve büyüleyici bir bitki örtüsü var. Son dönemlerde, İstanbul´daki doğa sporu tutkunları, Kapıdağ´ı keşfetmeye başladı. Bisikletçiler, burada turlar düzenliyorlar. 60 kilometreye dek uzayan çok özel yürüyüş parkurları bulunuyor. Ama ne yazık ki, Güney Marmara Bölgesi´nde yaşayanların çoğunluğu, iki adım ötemizdeki bu güzelliklerden habersiz. Kapıdağ´ın değerini bilmeliyiz.?
Dernek olarak Kapıdağ´a yürüyüş turları düzenlediklerini anımsatan Civan, ?Her pazar günü, halkın katılımına açık Kapıdağ yürüyüş turları gerçekleştiriyoruz. Bu turlar için kişi başına aldığımız 5 liralık ücreti, araçların yol masrafı için kullanıyoruz. Tüm Bandırmalılar ve Erdeklileri, Kapıdağ´a doğa turlarımıza davet ediyoruz? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: BANDAK Başkanı Civan
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli