Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BANDAK artık spor kulübü

BANDAK artık spor kulübü

Bandırma Dağcılık&Doğa Sporları İhtisas Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapıldı.

Bandırma Dağcılık&Doğa Sporları İhtisas Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapıldı.
158 üyesi bulunan BANDAK’ın genel kurulu “Çadır Kafe”de, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat’ın divan başkanlığı, Zafer Ergün ve Ahmet Çizmen’in yazmanlıklarında gerçekleşti.
9 gündem maddesinin görüşüldüğü genel kurulda, BANDAK Başkanı Kadri Civan, faaliyet raporunu okudu. Civan, geçen yıl, Kapıdağ ve Karadağ’a toplam 50 yürüyüş yaptıklarını, bu yürüyüşlere 519 kişinin katıldığını belirtti.
Ardından denetim kurulu raporu ve tahmini bütçe okundu. Tahmini bütçe 414 bin lira gelir, 35 bin lira gider olarak belirlenirken, derneğin bankalarda halen 364 bin 888 lirasının bulunduğu bildirildi.
Yapılan tüzük değişikliğinden sonra 7405 Sayılı Spor Yasası’na göre derneğin ismi “Bandırma Dağcılık ve Arama Kurtarma Spor Kulübü” olarak değiştirilip, Spor Bakanlığı’na bağlandı.
Kulübün üyelik aidatları aylık 10, yıllık ise 120 lira olarak belirlenip, kulübe ilk kez üye olacaklardan 100 lira alınması kararlaştırıldı.
Renklerinin mavi-yeşil-beyaz olarak belirlenip, üstünde dağ figürü bulunacak kulübün başkanı Kadri Civan, üç yıldan beri Erdek’te yapılan “Kyzikos Ultra Maratonu”na artık ana sponsor olmayacaklarını vurgulayarak, “Güney Marmara’nın incisi Erdek’te üç yıldır yapılan maratonun ekonomik yükü artık çok arttı. Bu nedenle artık biz ana sponsor olmayacağız. Ancak desteğimiz sürecek. Bu maratonun organizasyonunu profesyonel bir firmaya devredeceğiz. Ana sponsor ise Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı olacak. Tabii bizim desteğimiz yine sürecek” dedi.
YENİ YÖNETİM
Genel kurulda yönetim ve denetim kurulları için yapılan seçimlere tek aday liste katıldı.
Dernek statüsünden spor kulübüne geçilmesi dolayısıyla yönetim kurulu 5 kişiden, yediye yükseltildi.
Yönetim kuruluna Kadri Civan, Mustafa Anadol, Âdem Karasu, Erdinç Yavuz, Ebru Alçan, Ata Tan ve Emrah Uygun seçildiler.
Denetleme kurulunda ise Şaban Topaloğulları, Ekrem Gürses ve Zeynep Bayraktutan’a görev verildi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: BANDAK artık kulübü
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı