Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BANVİT organizasyonunda Basketbol Akademi tanıtımı yapıldı

BANVİT organizasyonunda Basketbol Akademi tanıtımı yapıldı

BANVİT organizasyonunda Basketbol Akademi tanıtımı yapıldı

BANVİT organizasyonunda Basketbol Akademi tanıtımı yapıldı
Ülkemizin en geniş kapsamlı basketbol alt yapı projesinin temelini oluşturacak Banvit Basketbol Akademi´nin tanıtım toplantısı İzmir Rönesans Hotel´de yapıldı.
Banvit markasının gücü ile İzmir´deki gençlik enerjisini bir araya getiren, ülkemizin en geniş kapsamlı basketbol okulları organizasyonu projesi, İzmir´den başladı.
İzmir Türk Koleji´nin Mithatpaşa ve Bornova´daki kampüsleri ile Bornova Belediyesi´ne ait spor salonunda 24 Eylül´de start alan dev projeyle ilgili, İzmir´de Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç´ın da katılımıyla tanıtım toplantısı düzenlendi.
Başkan Özkan Kılıç, Banvit Basketbol Akademi´nin startını İzmir´den vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, ?1994´ten bu yana basketbolun içerisindeyiz. Milli Takım´a oyuncular verdik, altyapılarda şampiyonluklar yaşadık ama bu proje, bugüne kadar yaptığımız işlerin içerisinde bize en büyük heyecanı yaşatandır.´´ dedi.
Banvit anayasasının ilk maddesinde ?ALT YAPI? kelimesinin olduğunu vurgulayan Kılıç, ´´Banvit markasının gücünü, Banvit Basketbol Kulübü´nün birikimini, İzmir´deki enerjiyle bir araya getiriyoruz. Bu güç birliğinden büyük bir sinerji yaratacağımıza inanıyoruz.´´ diye konuştu.
Banvit Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, İzmir´in basketbol Akademi için en doğru tercih olduğunu ifade etti.
Banvit Basketbol Akademi Kurucusu Murat Aşkın, İzmir´in her açıdan farklı bir kent olduğunu ifade ederek ?24 Eylül´de başlayan Banvt Basketbol Akademi´nin kısa sürede ulaştığı noktadan mutluyuz.´´ diye konuştu.
Banvit Basketbol Akademi´nin bir diğer kurucusu Öncü Kılıç ise İzmir´deki pozitif enerji ve isteğin, başarı için gerekli ortamı çok önceden hazırladığının altını çizdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli