Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Akademi GSK sporcuları Avrupa yolunda

Bandırma Akademi GSK sporcuları Avrupa yolunda

Türkiye Şampiyonasında Milli Takıma girmeye hak kazanan Bandırma Akademi GSK sporcuları madalyalarla döndü.

Türkiye Şampiyonasında Milli Takıma girmeye hak kazanan Bandırma Akademi GSK sporcuları madalyalarla döndü.
Wushu Kungfu Federasyonu´nun Ankara Kızılcahamam´da düzenlediği Budokaido Kyokushin Ashihara Türkiye Şampiyonasına 39 ilden 110 kulüp ve 1000 sporcu katıldı. Balıkesir´i temsilen Bandırma Akademi GSK adına katılan 31 sporcudan 25´i çeşitli derecelere girerek 19-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.
Milli Sporcu yetiştirmenin mutlulukların en büyüğü olduğunu ifade eden Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ersin, Türkiye Şampiyonasında dereceye girip milli takıma seçilmeyi hak eden tüm sporcularını kutladı.
Ayrıca kulübün Milli sporcularından Aysima Ersin ?En Teknik Sporcu? ve Dilara Tandoğan ?En Centilmen Sporcu? olarak seçilerek 2020 Türkiye Şampiyonasında onurlandırıldıklarını belirten Ersin, ?Değerli antrenörümüz Shihan Sermet Ulufer´e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Wushu Kungfu Federasyonunun Ankara Kızılcahamam´da düzenlediği 2020 Budokaido Kyokushin Ashihara Türkiye Şampiyonasına katılan Bandırma Akademi GSK sporcuları yine kentimize madalyalarla dönerken, kentte bugüne kadar düzeyli, disiplinli ve başarılı sporcular yetiştirmekle tanınan Akademi GSK yeni başarılara imza atmış oldu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı