Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediye Başkanı Mirza:

Bandırma Belediye Başkanı Mirza:

?Balıkesir´in tüm ilçelerinde su fiyatları aynı olmalı?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma´da son günlerde yaşanan karın son yüksekliğinin 92 santimetre olduğunu açıkladı.
Bandırma´nın tarihinde, 1975 ve 1986 yıllarında yoğun kar yağışları görüldüğünü, ancak o yıllardaki kar yüksekliğinin 30-33 santimetre arasında değiştiğini belirten Mirza, şunları söyledi:
?O yıllardaki kar yağışı da böyle 5-6 gün sürmemişti. Daha kısa süreliydi. Kar ile ilgili olarak belediye olarak her çeşit önlemi aldık ve sorumluluk alanımız içinde olsun olmasın, personelimizle elimizden gelen çabayı harcadık, harcıyoruz. Eleştirilere elbette ki açığız ama şu gerçekleri de dile getirelim. Bandırma´da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de sorumluluk alanları var. Örneğin, kentimizin dört önemli caddesi olan İnönü, Atatürk, Ordu ve Kurtuluş caddeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluğunda bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi, bu caddelerdeki ilan-reklam gelirlerini kendisine alıyor. Peki, karın toplanması ve bu yolların açılması için en küçük bir çabası oldu mu? Tam tersine, bu yolların açılması için kendi makinelerimizle biz çalıştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Bey, yoğun kar nedeniyle Bandırma´ya gelmekte zorluk çekti, dönüşte de bir saat geç dönebildi. Bu elverişsiz hava koşullarında isterdik ki, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iki koordineli çalışalım ama olmadı. 8S. 5´de



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli