Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediye Başkanı Mirza

Bandırma Belediye Başkanı Mirza

?Bandırma, Erdek, Manyas, Balıkesir´in üvey evlatları değil!?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, çeşitli konuları kapsayan bir basın toplantısı düzenledi. Mirza´nın basın toplantısı sırasında yanında Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur, Mehmet Sert ve İsmail Ay da bulundu.
Mirza, Bandırma´yla ilgili son gelimeler hakkında bilgi verdiği basın toplantısında, Ramazan ayı boyunca her gün 1200 kişiye iftar yemeği, 400 aileye sıcak yemek verdiklerini belirtti.
Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un, Bandırma´ya sinek ilaçlamasında çalışan 45 araçla geldiğine değinen Mirza, ?Gövde gösterisi yapmakla iş olmuyor. Büyükşehir, sorumluluk alanına aldığı ilaçlamada başarılı olamadı. Bandırma´da, önceki yıllarda görülmeyen sinek ve sivrisinek çok fazla. Çünkü, zamanında ilaçlama yapmayarak, geç kaldılar. 45 aracın sadece ikisini Bandırma ilaçlamasında kullanacaklar. Kaldı ki, bu araçlar da Bandırma´nın parasıyla alındı? dedi.
Balıkesir Büyükşehir´in, ilçelerdeki farklı su fiyatı uygulamasını yargıya taşıdıklarını vurgulayan Mirza, ?Balıkesir merkezde suyun fiyatı 1,5TL, Bandırma´da ise 7,5 TL. Bu haksızlıktır. Tüm Büyükşehir sınırları içinde tek fiyat uygulanmalı? diye konuştu.
BASKİ´nin kent içindeki kazılarının kendilerinden habersiz sürdüğüne dikkat çeken Mirza, ?Onların kazdıkları yerleri kapatmaya yetişemiyoruz? dedi.
Geliri Bandırmaspor Kulübü´ne bırakılmak üzere İDO iskelesi karşısında açmak istedikleri benzinliğe, AKP Bandırma ilçe örgütünün karşı çıkmasına paralel olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un izin vermeyerek, Büyükşehir Meclisi´ne taleplerini sekiz aydır komisyonda beklettiğini vurgulayan Mirza, ?Bu benzinlik projesi gerçekleşirse Bandırmaspor Kulübü´nün ekonomik sorunu kalmaz? diye konuştu.
Mirza, 20-21-22 Haziran 2016 tarihlerinde, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça ile birlikte Hollanda´nın Rotterdam kentine ziyaret edeceklerini belirtti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false