Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Belediye Başkanı Mirza:

Bandırma Belediye Başkanı Mirza:

?Marmara´ya var, neden Erdek´e yok??

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nın, Erdek Belediyesi´ne ilçe iskelesinin işletme hakkının vermemesini değerlendirirken, ?Bu karar, Büyükşehir´in, kendisinden olmayan belediyelere bakış açısını bir kez daha göstermiştir? dedi.
Edip Uğur´un, sık sık ?Tüm belediyeleri kucaklıyorum? sözünün gerçek dışı olduğunun bir kez daha ortaya çıktığına dikkat çeken Mirza, şunları söyledi:
?Benim elimde bir liste var. Bu listede, Balıkesir Büyükşehir Beledi-yesi´nin 40 dolayındaki mülkünün işletme hakkının, AKP´li belediyelere verildiği görülüyor. 

Yani Edip bey, kendisinden olan ilçe belediyelerini açıkça kayırırken, CHP´li belediyeleri mağdur etmeyi sürdürüyor. Bu uygulamanın adalet duygusundan yoksun olduğu ortadadır. Edip bey, şimdi de aynı adaletsiz uygulamayı CHP´li Erdek Belediyesi´ne yapmıştır. Daha önce AKP´li Marmara Belediyesi´ne üç iskelenin işletme hakkını veren Edip bey, aynı haktan yararlanmak isteyen Erdek Belediyesi´ne bu hakkı tanımamıştır.?
Haber : Önder balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli