Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi

Bandırma Belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi

Bandırma Belediye Meclisi´nin Nisan ayı olağan toplantısı meclis salonunda gerçekleştirildi.

Bandırma Belediye Meclisi´nin Nisan ayı olağan toplantısı meclis salonunda gerçekleştirildi. Geçmiş toplantıya ait tutanağın okunmasıyla başlayan toplantının ilk bölümünde, Mart 2016 ayında sona eren başkan vekillikleri için seçim yapıldı. Kapalı oyla yapılan Meclis 1.nci ve 2. Başkan Vekilliklerine Şerafettin Engüdar, Selima Panç , Meclis Divan Katipliklerine, Fatma Salı, Gökhan Yankol, Encümen üyeliklerine, Zerin Eken, Sami Türkmen, Erhan Elmastaş, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine, Erhan Elmastaş, Aydın Yağar, Celile Gezen, Alp Bostancı ve Ahmet Okbay, Tarife Komisyon Üyeliklerine, Tolga Tosun, Nusret Ekiz, Gökhan Yankol, Yusuf Balat ve Kamil Eryılmaz, İnceleme Araştırma Komisyonu Üyeliklerine, Selim Panç, Fatma Salı, Aydın Yağar, Nejan Nart Ünver ve Yakup Ataş.İmar Komisyonu Üyeliklerine, Şerafettin Engüdar, Cemal Adıgüzel, Gönül Karabulut Özdemir, Sabri Külcü, Mehmet Orhan Özyurtlu. Kıymet Takdir Komisyonu Üyeliklerine Gönül Karabulut Özdemir, Sami Türkmen, ve Göksel Karlahan seçildiler.
Diğer maddelerin okunup değerlendirmesinin ardından, Şerafettin Engüdar başkanlığındaki mecliste, Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından 2015 yılı Çalışma Raporu okundu.
Raporun okunmasını ardından MHP Meclis üyesi Harun Algül, Alp Bostancı raporla ilgili görüş bildirdi. Toplantı sonunda Mirza tenkitlere cevap verdi ve toplantı bu konuşma ile sona erdi.
Haber : Ahmet pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false