Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı

Bandırma Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı

Bandırma Belediye Meclisi 2020 yılı ilk toplantısı, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.

Bandırma Belediye Meclisi 2020 yılı ilk toplantısı, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.
Belediye Meclis Salonunda saat 19.00´da başlayan oturumda ilk olarak Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından belediyenin son 1 aylık çalışmalarının yer aldığı sunum gerçekleşti. Sunumda Başkan Tolga Tosun´un ve Belediye Müdürlüklerince kentin birçok noktasında yerine getirdiği çalışmalar yer aldı.
Sunumun ardından toplantıda gündem dışı söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Selim Panç, Aralık 2019 ayında Meclis gündemine taşıdığı TOKİ-Kayacık Mahallesi´nde bulunan inşaat halindeki okul ve Pa?akent Mahallesi´nde yapımı planlanan Kültür Merkezi hakkında yeni gelişmelerle ilgili bilgiler aktardı.
Konuşmaların ardından geçmiş toplantıya ait tutanağın okunmasıyla devam edildi. Sonrasında Ocak Meclisinin gündem maddelerine geçildi.
Ocak ayı toplantısında Denetim Komisyonu Üyeleri belirlenirken, üye sayısı 3 olan Komisyonun Başkan Tolga Tosun tarafından belediye hizmetlerinin daha şeffaf denetlenebilmesi, tüm partilerin üye verebilmesi ve katılım göstermesi için üye sayısı oy birliğiyle beşe çıkarıldı. Komisyonda CHP´li Meclis Üyeleri Adil Levent Coşkun, Aydın Yağar, AK Parti´den Meclis Üyesi Oya Yücel, MHP´den Meclis Üyesi Harun Algül ile İYİ Parti´den Meclis Üyesi Basri Ersan Kırba? yer aldı.
Toplantının son gündem maddesinde yer alan 2020 Yılı Performans Programı hakkında konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, söz konusu program çerçevesinde hizmet ve projelerle kente en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi. 2020 yılı Performans Programı oy çokluğuyla kabul edilerek, Ocak ayı Meclis Toplantısı tamamlandı.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli