Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediye Meclisi toplandı

Bandırma Belediye Meclisi toplandı

Bandırma Belediyesi Meclisi´nin Temmuz 2019 ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.

Bandırma Belediyesi Meclisi´nin Temmuz 2019 ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.
25 gündem maddesinin görüşüldüğü Bandırma Belediyesi Meclisi´nin Temmuz ayı olağan toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Tosun, geçmiş 3 ayı değerlendirirken şunları aktardı: ?1 ayda ziyaretler biter diye düşünüyorduk ama ziyaretler halen devam ediyor. Bu ziyaretlerin iadeyi ziyaretleri var. Bizim stratejik planımız gerçekçi ve projelerin yapılmasıyla ütopik değil. Bu planlara Büyükşehir´i de katmak istiyoruz. STK´ları ve sivil toplumu katarak bir strateji planı yapmak istiyoruz. Bandırma´nın trafik sorunu konusunda bir toplantı yaptık. Üniversitemizden de 2 hocamız bize eşlik ettiler. Burada önemli nokta hep beraber karar vermemiz. Birlik ve beraberliğin sağlanması? ifadelerini kullanarak yapılan çalışmalarla ilgili görsel bilgilendirme sundu.
25 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı Meclis, Ekim ayında kardeş şehir Almanya´nın Kamen şehrine gidecek olan 12 kişilik meclis üyesinin yurt dışı masraflarının belediye bütçesinden karşılanmasını oy birliğiyle kabul etti.
Belediye Meclisi bünyesinde oluşturulan Eğitim, Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyelikleri belirlenirken, Başkan Tosun meclisin tatile girmeyeceğini vurgulayarak, 1 ocak 2019 tarihinde alınmış olan tatil kararını iptal ederek Ağustos ayı meclis toplantısının 7 Ağustos Çarşamba günü yapılacağını takvime işledi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı