Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Belediye Şantiyesi´ne yeni düzen getirildi

Bandırma Belediye Şantiyesi´ne yeni düzen getirildi

Bandırma Belediye Şantiyesi´nde Destek Hizmetleri Müdürlüğü´ne bağlı olarak kullanılan Ambar ve Arşiv depolarında yenileme ve bakım çalışmaları tamamlandı.

Bandırma Belediye Şantiyesi´nde Destek Hizmetleri Müdürlüğü´ne bağlı olarak kullanılan Ambar ve Arşiv depolarında yenileme ve bakım çalışmaları tamamlandı. Eskimiş ve atıl durumda bulunan Ambar ve Arşiv depoları Destek Hizmetlerine bağlı ekiplerce başlatılan bakım çalışmalarının ardından daha sağlıklı ve temiz görünüme kavuştu.
Yeni dönemle birlikte Belediye Şantiyesi´ndeki daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde kullanılması amacıyla yapılan düzenlemelerin son şeklini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, çalışmalar hakkında ilgili amir ve personelden bilgi aldı.
İlk olarak belediyenin Ambar Deposu olarak kullanılacak olan yeni deponun son şeklini yerinde inceleyen Başkan Tolga Tosun, ardından uzun süre atıl durumda olan Arşiv Depolarının yeni halini inceledi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun, Belediye Şantiyesi´nde bulunan Ambar ve Arşiv depolarının daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde kullanılması adına bakım ve yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.
Başkan Tosun ?Belediyemiz Şantiyesindeki atıl durumda olan depolarımızda bakım çalışmalarımızı başlatmıştık. Bakım ve yenileme çalışmalarımızı ilgili ekiplerimiz kısa sürede tamamladı. Yeni yaptığımız düzenlemeyle daha sağlıklı, temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmuş oldu. Şu anda bu depolarımızı Ambar ve Arşiv Depolarımız olarak kullanacağız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli