Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi 3 yeni kitap tanıtımını yaptı

Bandırma Belediyesi 3 yeni kitap tanıtımını yaptı

?Bandırma´da Sporun Nefesi?, ?Ateş Parçası? ve ?Dutliman?a imza günü

Baştarafı Sahife 1´de
Toplantıda satışların önemine dikkat çeken Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ?Ürün alımı olarak geçtiğimiz kampanya dönemindeki miktarı alabilmemiz için 2019 yılında en az 40 bin ton ürün satmamız gerekir.? dedi.
Bursa İli Başköy tesislerinde gerçekleştirilen ve 302 bayi satış personelinin yer aldığı bilgilendirme toplantısında konuşan Asa, önemli mesajlar verdi.
2019/2020 ürün alım kampanyasına çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarına ve ürün satışının Marmarabirlik için taşıdığı öneme vurgu yapan Asa,?2019 yılını önemsiyoruz, Marmarabirlik bir dönüm noktasında. Son ürün alım kampanyasında 51 bin ton ürün alımı gerçekleştirdik. 2019 yılında 40 bin ton ürün satmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıl bölgemizde ?var´ yılıydı. Bu sene de zeytin ağaçlarının durumuna baktığımızda yine ?var´ yılı olacağını öngörmekteyiz. Marmarabirlik´in geçtiğimiz kampanya döneminde alınan ürün miktarı kadar alabilmesi için en az 40 bin ton ürün satmalıdır? dedi.
Bayilerin distribütörlük anlamında diğer gıda markalarının da satışını yaptığını söyleyen Başkan Asa, ?Zeytin üreticisi ve Marmarabirlik açısından 2019 yılı çok önemli. Bayilerimizin, siz satış temsilcilerimizin 2019 yılında önceliğiniz Marmarabirlik olsun. Siz bizim sahada gözümüz kulağımızsınız. Yaşanacak sıkıntıları ve müşteri taleplerini dikkate almanızı ve bize aktarmanızı istiyoruz. Değişen Dünya´da hızla değişim gösteren satış yöntemlerinin olduğunu görmekteyiz. Eski satış yöntemleri artık geçerliliğini yitiriyor. Kendimizi geliştirmek ve değişime ayak uydurmak zorundayız.? dedi.
Marmarabirlik sayesinde ülkemizde kooperatifçilik´in yükselen bir değer olmaya başladığını belirten Başkan Hidamet Asa,?Eğer ürün satamazsak, ürün alamayız. Kooperatifçilikte işin kuralı aldığınız ürünü satabilmektir. Eğer satamazsak önümüzde ki ürün alım kampanyasında üreticilerimiz sıkıntı yaşar, bunun için 2019´u ve satışları önemsiyoruz. Artan Dünya rekabetinde ancak takım çalışmasıyla ayakta kalmak mümkündür. Biz sizlerle birlikte bir ekibiz.? Diye konuştu.
Marmarabirlik Pazarlama Müdürlüğü´nün, 6 Mayıs´ta başlayacak Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladığı bildirilirken, zeytin ve türevlerini içine alan ?Ramazan Kampanyası´ ile ilgili de bilgi veren Başkan Asa, ?Ramazan ayı, bereket ayıdır. Marmarabirlik kalitesi ile sofraların değişmez markası olmaya devam edecektir.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli