Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi Haziran ayı Meclisi toplantısı yapıldı

Bandırma Belediyesi Haziran ayı Meclisi toplantısı yapıldı

Bandırma Belediyesi´nin Haziran 2019 ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.

Bandırma Belediyesi´nin Haziran 2019 ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.
Meclis, mülkiyeti belediyeye ait Simavlı Mahallesi´nde 92 m2, Ergili Mahallesi´nde 312 m2, Yeni Sığırcı Mahallesi´nde 3 bin 200 m2, Çarık Mahallesi´nde 770 m2, Kayacık Mahallesi´ndeki 356 m2´lik taşınmazların satışı konusunda encümene yetki verdi.
Meclis, daha önce 5 bin TL olarak belirlenen pazaryeri devir teslim ücretlerini kaldırılırken yerine pazaryeri tahsis ücreti alınmasına karar verdi. Buna göre pazarcılardan alınacak tahsis ücreti 3 bin TL olarak belirlendi.
Meclis, Mayıs ayı toplantısında Halk Bankası´ndan 60 ay vadeli 12 milyon TL kredi kullanılmasıyla ilgili belediye başkanına verdiği yetkiyi yurt içinde faaliyet gösteren tüm bankalardan alınması olarak değiştirdi. Bunda Halk Bankası´nın içinde bulunduğu mali durum ve yönetimsel değişiklerin etkili olduğu dile getiriliyor.
Meclis, gelen talepler doğrultusunda Edincik ve Aksakal´da belediyeye ait kepçe ve kamyonların tarife komisyonu tarafından belirlenecek bir bedel ile kiralanmasına, ayrıca belediyeye ait şantiyelerde üretilen kamelya, ormancı masası ve bankların vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bedeli karşılığında satılmasına karar verdi. İYİ Parti´nin meclis bünyesinde Eğitim, Sanat, Gençlik ve Spor Komisyonu, Deprem ve Doğal Afet Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu kurulmasına yönelik talebi oy birliğiyle kabul edilerek toplantı sona erdi. Bandırma İlk Haber Gazetesi
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli