Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Bandırma Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Bandırma Belediyesi sosyal yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden yardımlar kapsamında son olarak Bandırma Belediyesi tarafından Yeşilçomlu Mahallesi´nde yaşayan Serkan Muharrem Günyıl isimli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye

Bandırma Belediyesi sosyal yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden yardımlar kapsamında son olarak Bandırma Belediyesi tarafından Yeşilçomlu Mahallesi´nde yaşayan Serkan Muharrem Günyıl isimli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Akülü tekerlekli sandalye araba teslimini Bandırma Belediye Başkanı adına CHP´li Meclis Üyesi Sami Türkmen yaptı.
Belediye Başkanı adına açıklama yapan Sami Türkmen, Bandırma Belediyesi´nin ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara her alanda verdiği desteğin süreceğini açıkladı.
Bandırma´nın yerel yönetimi olarak halka destek olmayı bir görev bildiklerini kaydeden Türkmen, ?Bu açıdan engelli vatandaşlarımıza yıl boyunca birçok yardımlarda bulunuyoruz. Sıcak yemek yardımlarından kuru gıda yardımlarına kadar birçok malzemeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bugün de burada Yeşilçomlu Mahallemizin sevilen ismi Serkan Muharrem Günyıl kardeşimize akülü tekerlekli sandalye hediye ettik.? dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı