Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediyesi karla mücadeleye hazır

Bandırma Belediyesi karla mücadeleye hazır

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Meteorolojiden gelen uyarı doğrultusunda pazar gününden itibaren tüm yurdu etkisi altına alacak olan...

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Meteorolojiden gelen uyarı doğrultusunda pazar gününden itibaren tüm yurdu etkisi altına alacak olan ve kentimizde yoğun bir şekilde yağması beklenen kar yağışıyla ilgili daire müdürleri ve mahalle muhtarı ile Belediye Toplantı Salonu´nda bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. 

Bölgemizde 14 Şubat Pazar günü başlaması ve 5 gün boyunca da sürmesi öngörülen kar yağışı nedeniyle düzenlenen koordinasyon toplantısında ilgili tüm ekiplerin bugünden itibaren hazır bir şekilde teyakkuzda olmalarını isteyen Başkan Tosun, Daire müdürleriyle yapılan toplantının ardından Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek belediye hazırlıklarıyla ilgili muhtarlara bilgi verdi. 

Toplantıya ilişkin bilgiler veren Başkan Tosun: ?Umarım beklentilerin aksine yoğun bir yağış gerçekleşmez ama ülkemizde ve kentimizde Pazar gününden itibaren son yılların en yoğun kar yağışı bekleniyor. Hafta içi Perşembe gününe kadar yoğun bir kar yağışının etkili olacağı öngörülüyor. Bizler de Bandırma Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimiz ve ekiplerimizle bu zor süreç için gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Acil durumlarda yapılması gerekenler için de Karla Mücadele Kriz Masası´nı oluşturduk. Bu süreçte tüm birimlerimizle hazırız.? dedi. 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli