Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi Meclisi´nde gündem yoğundu

Bandırma Belediyesi Meclisi´nde gündem yoğundu

Bandırma Belediyesi´nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 aylık aranın ardından Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında yoğun gündem maddeleriyle toplandı.

Bandırma Belediyesi´nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 aylık aranın ardından Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında yoğun gündem maddeleriyle toplandı.
Gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Tosun tarafından, belediyenin korona virüs salgınıyla mücadelede yerine getirdiği hizmet ve çalışmalarla ilgili brifing sundu.
Salgınla ilgili yapılan sunumun ardından geçmiş gündeme ait tutanağın okunmasına geçildi. Sonrasında Temmuz ayı meclisine ilk olarak İmar maddeleriyle devam edildi.
Gündem maddelerinin ilerleyen bölümlerinde Müdürlüklerden gelen çeşitli konularla ilgili yazılar görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem maddelerine, 2019 yılı kesin hesap hakkındaki yazının değerlendirilmesi ve sonrasında 2019 Mali yılına ait Denetim Raporu hakkında yazının okunmasıyla devam edildi.
Hazırlanan Denetim Raporu, CHP´li Belediye Meclis Üyesi ve Denetim Komisyonu Başkanı Adil Levent Coşkun tarafından meclisle paylaşıldı. Levent´in konuşmasının ardından AK Parti´li Meclis Üyesi Oya Yücel ve MHP´li Belediye Meclis Üyesi Harun Algül söz alarak denetim raporu hakkındaki görüşlerini aktardı.
Denetim Raporunun okunması ve yapılan değerlendirilmelerin ardından Temmuz ayı meclisine Encümen ve Komisyon Üyeliklerinin seçimiyle devam edildi. Belediye Encümeni, Plan-Bütçe, Tarife, İnceleme-Araştırma, İmar, Kıymet Takdir, Deprem ve Doğal Afet, Eğitim-Kültür-Sanat-Gençlik ve Spor, Çevre ve Sağlık, Kadın ve Çocuk, Yaşlı-Engelli-Düşkünlerin Sorunları Komisyonların üyeleri tekrar belirlendi.
Komisyonların belirlenmesinin ardından Temmuz ayı meclisi 2019 yılına ait Faaliyet Raporunun Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından, Belediye Meclisine sunulmasıyla devam edildi. Başkan Tolga Tosun, 2019 yılında sosyal, kültürel, fen, temizlik, park ve bahçeler ve diğer alanlarda yapılan hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2019 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli