Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi´nden Cumhuriyet Konseri

Bandırma Belediyesi´nden Cumhuriyet Konseri

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında Bandırma Belediyesi tarafından bir konser programı gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında Bandırma Belediyesi tarafından bir konser programı gerçekleştirilecek. Yeni Türkü Grubunun katılacağı konser, pandemi nedeniyle arabalı olarak izlenebilecek.
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Covid 19 salgını nedeniyle Mart ayında başlayan kısıtlamalar yüzünden, geniş halk kitlelerinin katılacağı etkinlik programlarının oldukça sınırlı biçimde yapılabildiğini söyledi.
Kültür ve sanat etkinliklerinin, günlük yaşamın bir parçası haline geldiği Bandırma´da bu duruma alışmanın kolay olmadığını belirten Başkan Tosun ?Şartları olabildiğince zorlayarak, covid 19 önlemlerine de özellikle dikkat ederek Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir konser programı gerçekleştireceğiz. Kuruluşunun 97. yılında Cumhuriyet coşkusunu olabildiğince yaşayacağız. Ülkemizde farklı yerlerde örnekleri görülen arabalı konser programını Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu Arkası Kamyon Parkı´nda yapacağız. Vatandaşlarımız arabalarının içinden, Yeni Türkü Grubu´nun katılacağı Cumhuriyet Konserini izleyebilecekler.? dedi.
Konser programını izlemek isteyen vatandaşlarımızın, Bandırma Belediyesi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilecekleri başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Başvuru formunda konser izleyecek vatandaşlarımızın HES kodunun da yazılması isteniyor. Son başvuru tarihi 28 Ekim 2020 Çarşamba saat 13.00.
Konser alanına araçlar saat 18.00´den itibaren alınmaya başlanacak. Konser sırasında aynı arabada şoför dahil en fazla 4 kişinin bulunmasına izin verilecek. Arabalar konser alanında görevli zabıta memurları tarafından yönlendirilerek uygun alana park edilecek. Konser bitimine kadar alandan araçla çıkılamayacak. Konser sırasında araçlardan çıkılmaması ve konser alanında herkesin maske takması gerekiyor. Araba ile konser alanına girişte plaka kontrolü sonrası araçta bulunan herkese içinde maske, kolonya, antiseptik jel ve bileklik bulunan bir hijyen paketi verilecek. Herhangi bir ihtiyaç için yaya olarak konser alanından çıkmak isteyenler, girişte bilekliklerini göstermek zorunda olacak. Bileklik olmayanlar yaya olarak konser alanına alınmayacak. Konser, radyo frekansından da yayınlanacağı için, arabaların radyolarından da dinlenebilecek. Yeni Türkü Grubu konseri, Bandırma Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli